2009-04-19

Dela glädje


KP och jag älskar varandra, mycket. Tro inget annat.

Men.

Han har en liten brist. Uthärdlig förvisso men i mitt tycke en liten brist:-)

Han gillar inte att resa lika mycket som jag. Egentligen gillar han nog inte att resa alls. KP vill fiska. Ok han gillar att skjuta med, men får han välja så fiskar han nog hellre.

Jag kan stå ut med det. Inga problem. Jag kan t o m tycka att; Låt mannen fiska. Jag är av den självständiga rasen och reser jättegärna med bästaste eller kidsen. Men någon gång skulle det vara roligt att få upptäcka en stad, eller ett land med sin man och själs älskade. Dela det roligaste jag vet med honom, dvs resandet. Precis som han tycker att det är roligt att dela glädjen i fiskandet med mig.

Det krävs en kvinnas list, en stor portion tålamod, lite lock och pock för att få KP att vilja resa någonstans. Älskling jag vet att du läser här och du vet att jag har rätt:-)

Vi surfade runt i går kväll i allafall och möjligen så får vi oss några dagar i Riga tillsammans i sommar. KP har varit där ett par gånger och tävlat men jag har inte upptäckt denna, vad jag förstått, mycket fina stad.

Jag ser fram emot att få resa med honom till en, för mig, oupptäckt plats och bo på ett av de finare hotellen:-)

Att få dela mitt största intresse med honom.

Idag däremot ser jag fram emot dotterns vårkonsert på Conventum. Två solopartier och jag, faster och mormor har väskorna fulla av kleenex..

Vi ska dela den glädjen och skvala tillsammans:-)

2 kommentarer:

sofie sa...

Hoppas att vi får höra lite,som vi fick på julkonseren.Kram

Monica sa...

mycket mysigt i riga ,men tyvärr djävligt dyrt , det är lite tråkigt!