2009-04-21

Armani Mania och pluspoäng

Han förtjänar en förtjänstmedalj den gode KP.

Inte nog med att fick såsa runt på stan med mig han fick prova parfymer också.

En av mina passioner här i livet är parfym. Jag har alltid parfym, t o m när jag tävlar. Jag skulle känna mig oklädd utan parfym. Varför det blivit så vet jag inte men jag fick min första lilla parfymflaska som knott i julklapp. Lilly con valley.. tror jag den hette. Jag älskade den pyttelilla flaskan vars innehåll luktade så gott. I övrigt var jag mycket pojkflicka men just parfymen lockade fram flickan i mig.

Kanske startade passionen där och då.

Numera har jag alltid en arsenal olika parfymer hemma. Favoriten sedan länge är Armani Mania som har en tendens att passa mig. Jag har aldrig fått så många komplimanger som efter att jag började använda den.:-)

Så KP raringen han skaffade sig ett och annat pluspoäng i går, där han gick med näsan i olika dofter..

Och en ny flaska Armani Mania fick följa med hem

Men jisses..Vad blev det här för töntigt inlägg egentligen??

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj, oj.. det brukar vara DU som skriver att vi är lika..... men nu måste jag säga det... Me love parfymer....
Dessutom så var även MIN första, den lilla fyrkantika Liljekonvaljdoften. Jag började sälja AVON, för att skaffa mig egna parfymer i tonåren....

Just idag hemma på skåpet står..
CK Euphoria, Escada Sensitive, Marc Jacobs Daisy (snart slut!!!) Kylie Mignoes Darling, Kate Moss, Hypnose, Boss Femme, Gucci Envy Me och Beckham She... sen har jag kanske nån till som jag glömt...

Miasomvillluktagott!

Iraq-Lena sa...

Jösses, ny bransch med dofter som inte är doft från krutrök...nu börjar det bli riktigt roligtl. Pangis, skicka ett mail til info@stergroup.com. Det är inte min privata brevlåda men då kan jag svara så vi får direkt mailkontakt. OK?

sofie sa...

Även jag hade sån parfym på mij började med en liten flaska sedan blev det en stor och sedan blev detDate tror jag den hette det fanns olika lukter och färger på flaskorna tror även dom finns kvar.Kram

Lennart sa...

Jag använder också Armani Mania, folk säger att den doften passar mig så bra. Har även Code och Black Code i badrumsskåpet men använder inte de lika mycket, blir bara vid vissa tillfällen. Jag funderar på att testa något nytt som omväxling, men sluta med Mania ska jag inte.

Majsanochmalla sa...

Hahha... Jag är boooooooooring på parfym.. Först älskade jag Opium.. Sen älskade jag Tresór.. Där har jag fastnat.. Kanske är för att alla tre knoddarna säger: Det luktar mamma... Jag var helt loooost på mammaparfymen ?!?!!? När jag var liten.. Skilsmässobarnshangup´s?

;-)

Pok

Mallahaltbralla

pangis sa...

Irak-Lena.. ska bli.. när jag komemr hem

pangis sa...

Sofie.. Jag körde också Date:-)

Mallan.. Möjligen.. den goda lukten var trösten:-)

Lennart.. Mani Po Homme i den grå förpackningen luktar ypperligt gott!

Jag vill förtydliga att jag har por femme i den gul/beige förpackningen

Kia sa...

Kan nog påstå att jag är galen i parfymer. De är kanske viktigare än kläder till o med! Jaa, så måste det vara. Efter att ha läst kommentarerna här ska jag räkna hur många jag har just nu. Och jag vet att jag använder alla. Inte samtidigt. Men jag kan byta efter hårtvätt (duschar varje dag minst en gångmen då sitter parfymen liksom kvar i håret ju).
Men vissa människor "måste" ha en viss parfym, för annars känner man inte igen dem!