2007-11-10

Lång dags färd mot natt

Var väl en boktitel eller var det en film? Hur som helst dagen blir lång, upp tidigt för att skjutsa iväg båda teensen som skulle till huvudstaden. Redan kl 12.00 är det samling på skjutbanan för banbygge, i kväll arrangerar klubben en s.k mörkerfält. Mörkerfält är nog den mysigaste tävlingsformen. Man går en bana i mörkret (ja med ficklampa så klart) Stationerna är upplysta med marshaller, tillfällig ljussättning, ja allt i ljusväg man kan tänka sig. Det är inte lätt men jag har sällan problem för det kräver fullt fokus på "korn och sikte" och inga färglada figurer kan ta över ögat. Det är brist på tävlingar just nu så vi har fått förfrågningar både från Stocholms- och Dalarnaklubbar, kul! Många trevlig människor kommer alltså att samlas i afton och göra upp om priser som adventsljusstakar, lyktor, värmefläktar, och äran förstås! ;-)

Teensen är i Stockholm med konfirmationsgruppen. Slottet och Gamla staden stog på programmet plånböckerna var fyllda till brädden för givetvis hoppas dom på lite tid för shopping, får väl se hur det blir med den saken.

Nej man kanske skulle ta och peta i sig lite fukost för det här kommer att bli en lång dags färd mot natt. Ha en fin lördag alla ni vänner där ute i cybespace.. och till er skyttar: Vi ses i kväll, håll i!

Inga kommentarer: