2007-11-23

En närkiiing på radion

På den lokala radiostationen pratade man om författarskap i morse. Den sämsta inledning en bok kunde ha var "Det var en mörk och stormig natt" direkt tagen ur Snobben. Det är väl inget fel på den inledningen? Reportern tyckte själv att han hade den perfekta inledningen (eller början som han sa på ren Närkiiiingska) Den löd: "Jag hade läst mer om maraton än de flesta" Ehhh tänkte jag. Reportaget fortsatte och hela tiden sa han början på ren diiiialekt á la Hjalmar. Jag bytte kanal.

Hemmavid har hårdisken på min dator kraschat för miljonte gången i rad. Tur man har alla viktiga saker som bilder och musik sparat på en separat hårddisk. Undrar varför den kraschar hela tiden..blir den utbränd?

I morgon är det maratontävling för tre femtedelar av familjen. Dagen inleds med tre varv i Karlstad, julostar står på spel. Därefter far vi raka spåret ner till Kaflås och skjuter i mörkeret om julskinkor och annat fläsk. Kära pojkvännen och Stora Buppen ska också tävla, minstingen hänger med och plockar hylsor. Fjåårtisen lämnar vi hemma att passa katten. Hon gillar att vara hemma själv, antar hon känner sig stor. Men det blir väl ramaskri i kväll när hon kommer hem och insera att datorn inte fungerar. Hela hennes socialaliv som bygger på MSN kommer även det att krascha, likt en hårddisk ;-)

Inga kommentarer: