2007-11-25

Berg och dalbana

Skytte är som berg och dalbana, ibland är man på topp sen en hisnande färd utför för att åter igen sakta klättra uppåt och njuta av toppen en stund igen. Fascinerande sport, man kan inte bli uttråkad. Gårddagen var en äkta berg och dalbanedag. I Karlstad fungerade inte mycket, jo jag sköt riktigt bra i revolver och jag är inte missnöjd med de andra resultaten det var bara det att det strulade för mycket. Krångel med ammo, svårt att träffa grön figurer mm Och då blir jag negativt påverkad och skjuter hafsigt helt enkelt. MEN mina gäddor, särskilt vårt yngel sköt suveränt. Ärkegäddan i B och ynglet imponerade igen i C. Jag blir alltid lika glad när dom skjuter bra, för dom är mina vänner i vått och torrt på skjutbanan! Hoppas ni läser nu gäddor för det är svårt ibland att visa vad glad jag blir för er skull. (Er andra skiter jag i ..;-) Ni är ju inte tjejer..sorry:-) Nej då skämt åsido.. Vi är ett härligt gäng, människor jag beundrar och respekterar och bryr mig mycket om! Jag är även oerhört glad över min son men han ska få ett eget kapitel i denna blogg för i dag vaknade en stolt mamma ska ni veta!

Jisses vilken sentimentalt början på inlägget det här blev då, jag får skylla på att jag är trött kom inte hem förräns kl 3 i natt.

På kvällen sköt vi mörkerfält, min favoritgren. Jag måste ha ätit mycket morötter som barn för jag skjuter bra i mörker, och har alltid gjort! För första gången i mitt liv skjuter jag fullt, jag missar ingenting. Det är som att göra hole in one i golf! Jag har nog aldrig skjutit så bra i hela mitt liv. Två varv och jag missar totalt endast ett skott. Jag är nog fortfarande lite chockad för den där stora glädjen jag trodde skulle komma har inte riktigt infunnit sig..känner mig mest knäsvag. Men det kanske inte är så konstigt för min son gör en prestation utöver det vanliga, beyond, skulle man säga i New York. Och det är nu så här att när man har barn så överträffar deras prestationen alltid ens egna. Min glädje som förälder är och förblir så oerhört mycket större än min glädje över vad jag själv kan åstadkomma. Det bara är så!

Kära pojkvännen då, ja nu är jag tillsammans med en av Sveriges allra bästa skyttar och han var ju inte sämre igår. Vinster och fulla varv om vartannat. Jag tror inte folk förstår vilken enorm mental prestation det är att orka skjuta fullt så ofta som han gör. Det är kul att vara tillsammans med någon man kan beundra..behövs ibland när man blir irriterad på karlskrället ha ha ha! Nej då, han är bäst...för mig!

Ja just det vi vann massa priser också.. 3 stora julskinkor! 2 fläskfiléer och masa annat krafs.. gillar priser!

2 kommentarer:

Anonym sa...

JAG gläds i alla fall åt dina resultat igår kväll! Är så stolt över dig. Eller .. oss allihop faktiskt. Men du blir utsedd till dagens STOR-Gädda! Grattis tjejen!

Anonym sa...

Tack gumman, men vi delar den platsen du o jag! För att vara ett yngel så är du mäktig. Men vår ärkegädda, utan henne hade vi inte klarat oss. kram o grattis själv..silverstandard! Heja