2007-11-28

Julshoppingen har startat

Visserligen gillar jag avancerad shopping men jag har fobier mot att köpa julklappar. För mycket folk och trängsel. Oftast vet man inte vad man ska ha så det brukar sluta med att man springer runt som en jagad höna mellan butikerna, för att i slutänden inhandla något katastrofalt meningslöst.

De senaste åren har jag försökt undvika detta. Alltså startar jag julshoppingen relativt tidigt och då har jag oftast tänkt ut vad som ska inhandlas. Till teensen brukar det inte vara så svårt för deras önskelistor brukar vara kring en meter:-)

Men i takt med att de växt verkar listan fått en tendens till att bli kortare..och dyrare.. I år såg den ut så här:

Stora Buppen önskar sig någon slags X-boxkonsol..(nej jag vet inte vad det är), nya slalomskidor och en innebandyklubba. Kort, konsist och dyrt.

Fjååårtisen vill ha (Hör o häpna:-) Hårförlängning, piercing, (glöm din dröm!) laptop, presentkort på klädbutiker typ Zara, märkeskläder och märkessmink. Lite längre men minst lika dyrt.

Minstingen han vill ha fiskedrag! :-) Och kanske ett och annat dataspel. Kort och inte lika dyrt.

Kära pojkvännen ja, han vill ha mig! Det kan bli dyrt:-)

Jag vill ha städhjälp.....

Ikväll var bästaste vännen, fjååårtisen o jag på stora köpcentret och inhandlade massa julklappar (skönt, det mesta fixat) Vi köpte även speciella kläder som alla julkonserter kräver, samt nya slalomskidor till Bästaste vännen! Stora Buppen fick en julklapp i förskott, innebandyklubban, han behöver den till träningen. Han blev så glad att jag fick en kram, och kramar från teens ska man ta vara på, dom får man inte så ofta längre.

Vad mer som finns under allt vackert papper får vara en väl bevarad hemlighet i ca en månad till.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vilken bästa vän var det? min mamma? köpte hon nått till mig? :D

Anonym sa...

Din mamma ja, ;-) Kanske det , vem vet.. Hon berättade en grej hon hade köpt till dig iallafall ;-) Men du får vänta en månad till minsann