2007-11-19

Klubbjobb..

Tar tid... I kväll har jag bokfört i snart tre timmar. Jag är kassör i vår eminenta klubb. Det är ingen liten förening så jobbet tar mycket tid. Vi har ca 300-350 verifikationen varje år och det är ju lite arbete runt dom med. Ex så fort en medlemsavgift inbetalts så ska den inte bara bokföras, jag måste in i medlemsregistret och uppdatera där med.. etc etc.. Nu tycker jag att detta är ganska så kul så jag får väl dra ner på klagosången lite, men ibland undrar jag om folk förstår att så fort någon eller något görs i klubben så genererar det arbete till kassören! M a o jag vill ha julklappar ;-) Små men dyra presenter tack ;-)

Madrasser hittade vi ja, ska försöka låna en släpkärra och köra hem dom någon dag också. Hyfsade madrasser till halva priset faktiskt. De jag helst ville ha låg ju självklartt på över 10 000:-/styck. Man kan bara drömma om att få drömma i en sån, men det här var klart acceptabla. Kära pojkvännen har provlegat och godkänt.

Nu ska jag slå ner ryggen i madrassen här hos pojkvännen så jag säger... på bloggseende och godnatt alla wherever you are!

Inga kommentarer: