2007-11-10

Inte min kväll inte


Neeej detta var sannerligen inte min afton. Många små figurer och korta tider samtidigt som det är mörkt passade mig inte alls i denna kväll. Visserligen vann jag min klass men det var nog mer tur. Jag såg helt enkelt inte figurerna och så fort jag blinkade så flyttade sig kornet:-) Alla har vi sådana tävlingar någon gång och då får men hellre glädja sig åt sina kamraters resultat.

Vi är tre tjejer som hänger ihop, vi tävlar med varandra och stöttar, sporrar samt gläds åt varandras framgångar och skrattar tillsammans när någon av oss haft en dålig dag. Oftast är det väldigt jämnt mellan oss så vi har riktigt roligt tillsammans. Vi har instiftat ett gemensamt vandringspris "Gamgäddornas Trofé". En hederligt kvinnlig flaska Whiskey! För att få vara en Gamgädda krävs att man har lite halvtaskig syn, sen ska man ju spöa killarna i skytte också:-) Och det gör vi, ofta! En av mina Gäddor sköt kanonbra ikväll, kändes både roligt och rättvist! Vi andra två får väl gå hem och äta A-vitaminer.

Nu ska kära pojkvännen o jag slappna av en stund i soffan med en välförtjänt cognac, två av kidsen sover den äldste chattar. I morgon ska minstingen o jag smyga upp tidigt och ordna kaffe på sängen för då är det minsann både farsdag och husses dag i det här huset.
(På bilden syns vi tre gammgäddor)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack,tack... Det var roligt,trots svår bana! Ta en STOR cognac och mys! Kram.

Anonym sa...

Ahh det kära ynglet har hittat hit! Grattis gumman, det gjorde du bra! Och det var rättvist för redan på höstfälten var det "din dag" Kram