2009-11-03

Vilke j-a heldag vi haft!


Heldag ar val ordet.

vi firade fru Arabs fodelsedag pa ett hejdundrnde satt. Tarta redan i morse..eller tarta och tarta..det var mest strossel och smorkram. Ingen at:-)

Sen bar det i vag till Dubais stolthet The Palm. Langst ut ligger ett hotell, Atlantis, som ar som en rosa sagodrom fran tusen och en natt. Slar Burj al Arab med hastlangder. Invid hotellet ligger vattenparken. Vi har akt forsar, rutchkanor som ar som berg o dalbanor, i hajtunnlar, runt, framat, bakot och runt igen. Sa j-a kul!! Sittandende pa en dubbelbadring sa blir det ju lite fart ocksa. En av vattenbanorna for uppat. Man blev uppsprutad.. Sa till den milda grad att badbyxorna satt nagon annanstans nar man var uppe:-)

Sarskilt mycket shopping blev det icke.. Jag menar det mesta kostar mer an vad jag har i arslon. Det som ar mest inne nu ar armbandsur gjort av stal fran Titanic. Dar var priset inte ens utsatt:-)

Efter att ha beundrat, hajar och rockor och allehanda monstruosa fiskar i akvarier stora som hus at vi en delikat buffe. Det fanns allt! Mat fran hela varlden i olika sektioner. allt fran kinsiskt dumplings till sushi, indisk korma och arabiska grillspett till pizza och engelsk rostbiff. Dessertborden ska vi inte tala om och ostarna var sa goda att vi nastan grat. Det gjorde f o aven nar notan dok upp:-)

Eftersom vi ligger tre timmar fore har vi afton har.. Ett gang trotta fodelsedagsfirare sager godnatt efter en suveran heldag i varma vackra Dubai.

Ska forsoka lagg in nagon bild i morgon

5 kommentarer:

pike-master sa...

hehe låter fantastiskt men kan du inte lära dessa skumma människor å ä ö ?

pangis sa...

Nope..

Anonym sa...

Haha låter som om du behöver komma hem och vila upp dig.

Skojar bara, njut på så mycket det bara går.

Ewa

bästaste sa...

Ska jag köpa dig en trisslott??

pangis sa...

Gor det!!!