2009-11-10

Avancerad shopping

Avancerad shopping stod ju självfallet på agendan.

Förrutom min fina kamera slog jag till på en äkta Guessplånbok i Mall of Dubai. Blev väl påverkad av all lyx därinne:-) Först hade jag tänkt att ge bort den men den är så snygg i sin grålila färg att den hamnade raka vägen ner i min egen väska:-)

En liten kamel måste man ju ha och jag har köpt sjalar så att jag klarar mig i åratal. Kläder fanns det ju även i överflöd. Alla tänkbara märken och även om jag inte investerade i några Manolo Blahnikskor eller D&G plagg så hittade jag några snygga toppar på Esprit samt Reebook till dottern.

Sen blir det ju självfallet några grovt nedprutade falska klockor, vilket passar min budget bättre än de som är gjorda av Titanicstål. Dottern fick en avancerad miniräknare, matematiker som hon är och sonen hittade värsta hörlurarna till en bråkdel av priset härhemma.

Bästa köpet gjordes dock på apoteket! Där fanns allt och några recept behövdes inte. Nu vågade jag mig inte på något avancerat som Tamiflu eller hjärtmediciner men örondroppar det köpte jag mig.

Ständigt dessa krånglande, kliande, värkande öron men med lite receptfria Cortisondroppar från Dubai kommer dom snart vara fit for fight igen. Utan dyrt läkarbesök. 47 Diham var som hittat:-)

Men jag kanske var dum som struntade i Tamiflun.. Här härjar tydligen influensan hejvilt och under tiden jag varit borta har allt vaccin gått åt..

Ja ja..Vem vet jag kan ju ha blivit immun..Jag har ju varit i nötköttets förlovade land.

Fridens alla, här går vi fortfarande på Arabtid och den säger att klockan är midnatt och därmed sängdax!

5 kommentarer:

Monica sa...

snygg plånbok!!
äsj du behöver ej vaccinet

Doc sa...

Ååhh.... prylar...

pangis sa...

Jepp en annan har inget köpstopp:-) Men efter det här kanske jag behöver ett

Mattias sa...

Ja det verkar ju finnas en del att shoppa och nu när jag sett lite bilder så ser jag ju att ni verkar ha haft det underbart på många sätt!

Vi får höras mer via mail/Fb eller nåt då jag är lite nyfiken på hur barnvänligt det är där ifall man skulle åka med Maxen nån gång som du rekommenderade!

Pangbruden sa...

Man kan helt klart åka med Max..Mycket bättre flygresa för honom, 6.5 h ..Det var massa barn med därnere och det finns mycket att göra som passar små vad jag förstod