2009-11-05

Shooping och change of plans

Antligen har jag fatt shoppa lite:-) Vi for ivag til en markesoutlet dar allt fran nikebutik och Esprit till Burberry, Armani och Missoni fanns. Nu tillater inte min planbok Missoni aven om den snygga tunikan bara kostade 2800 SEK pa outletpris..Ett fynd alltsa.

Esprit och Manbg bjod dock pa lite godbitar och det gjorde aven ReeBook mer skriver jag icke..Jag har en vacker dotter som fryser darhemma och ska varmas med presenter.

IKEA hann vi aven med. Harligt att fa kanna sig som hemma och lasa pa svenska. Aven om jag tycker att det arabiska skriftspraket ar nagot av det vackraste som finns. Alla Skyltar ser ut som konstverk.

Vi far dock planera om lite. Hunden Mollys dagmatte har fatt resa hem till sin sjuka pappa och en hund sa sot och rolig som Molly lamnar man inte mer an 4 timmar, ja det gor maninte med nagon hund. Hopp om en fisketur for KP finns det dock och aven Sega Arkaden for Fjunet. Fjunet ja, han har kommit till spelhimlen, har ar alla X box spel mycket billigare an hemma, aven de nya som han vill ha.

Igar nar vi damer shoppade loss vistades herrarna pa skjutbanan. Fjunet provade en gammal rysk Makarov och skot riktigt bra till sin Shooting PT sforvaning:-)

Min unge..

Nu ska jag satta mig pa altanen och forbereda mig for poolen.

Annu en dag i 35 graders varme..

lovely

2 kommentarer:

bästaste sa...

Nu är det iallafall snö och det singlar ner lite flingor fortfarande. Kallt och blött, således!!!
det är bäst att du bunkrar upp lite väärme!!

Lennart sa...

Som när jag var i Edmonton, en grå dag med ständigt spöregn åkte vi iväg till IKEA där och tittade. Det såg likadant ut där som här i landet. Här i stan är det fullt solsken och klar och härlig luft i dag.