2009-06-05

Semesterbokning

För oss med ständig resfeber är det jobbigt när man inte har en resa inplanerad. Jag vet inte varför jag har blivit en reslus men jag lovar, alla mina överskottspengar läggs på resor.

Det behöver inte vara långa resor ej heller charter till solen. Jag gillar bilresor mest men just nu är jag väldigt tillfreds med vad lågprisbolagen erbjuder. Boka billig flygbiljett och hyfsat hotell via internet och resa iväg några dagar.

Europa har definitivt kommit mycket närmre de senaste åren.

KP och jag har klurat och lurat på en resa i sommar. En vecka ska vi spendera med kidsen i Danmark men vi vill gärna ha några exklusiva dagar för oss själva.

Vårda vårt förhållande tid!

Efter en mindre diskussion i går är vi överrens och resan är bokad och klar. Tre hela dagar och två nätter på 5 stjärnigt hotell i Riga i slutat av Juli kommer att bli perfekt.

Inte blev det hisnande dyrt heller.. 650 spänn för flyget t o r 2 pers och hotellet gick på knappt 1600 för oss båda:-)

Semestern närmar sig inte bara den börjar även att arta sig:-)

3 kommentarer:

Kia sa...

Vi ska oxå dit. Eller till Tallinn. Vi har inte bestämt oss ännu. Det kan leda till att det blir bägge. Så varför skrev jag att vi ska dit, när jag inte vet.... Trevlig helg på dig med!!

Pangbruden sa...

Ödet kanske..:-)

Iraq-Lena sa...

Ser fram mot reportage på bloggen när det är dags. Riga är vackert, stort torg mitt i stan. Utsikten över taken från ett kyrktorn siter kvar i minnet mer än 10 år sedan.