2009-06-17

Hur tänker folk egentligen

Det händer inte ofta och jag har nog egentligen aldrig haft en anledning men just nu skäms jag över min exman och hans beteende.

Jag ska inte gå in närmre på det men ibland beter sig exmäns nya partners riktigt illa.

Troligen bottnar det i någon form av svartsjuka och kontrollbehov men deras agerande just nu är sorgligt och pinsamt för dom själva.

Tur det inte drabbar mig och tur jag har en sund relation!

Så vad ni än gör mina vänner, var aldrig svartsjuk på någon f.d fru eller man för jag försäkrar er har man en gång i livet lämnat någon så vill man inte gå tillbaka.

Det är bara ödsel med energi att vara svartsjuk, onödigt ödsel!

6 kommentarer:

sofie sa...

Hoppas att det ej har gått ut över era barn ni har i lag. Kram

Pangbruden sa...

Nej det har det inte.. det är en annan grej men jag lämnar aldrig ut för mycket i min blogg:-)

Iraq-Lena sa...

Du har så strålande rätt. För min del så går det inte ut över mej. Däremot våra gemensamma och redan vuxna barn. Jag får del av pinsamheterna den vägen som information mest och kan därmed skratta gott åt dem. Kanske finns det ett stänk av skadeglädje i det men till 95% enbart komiskt, som gjort för en TV-såpa. Vi får ta det där när vi ses nån gång i framtiden...Tack för extra skratt vid blotta tanken på hur det kan gå. Du påminde mej just idag! ;-)

pangis sa...

Tack Lena.. jag håller med ibland kan man bara skratta

Anonym sa...

Du är GOD, Pangis!
Men så är det.... men jag är aldrig svartsjuk på min Kärleks X, ibland blir jag bara så ledsen över att hon fortfarnade kan styra och ställa... och han står givakt.. för hans skull.
Jag har valt att stå utanför och "står" för det!

KRAM

pangis sa...

Jag vet inte om jag är så god men åren har lärt mig att ibland är det ingen vits att ens bry sig utan göra som du "ställa sig utanför":-) Kram själv..Mia antar jag:-)