2010-01-03

Man ska välja sina vänner..

Angående ölkylen ja. En av oss i nyårsgänget är proffessionell bryggare. Det är hans yrke så självklart släpar vi ju upp en äkta ölkyl till nyårsfrandet:-)

Det blev en trevlig tillställning, inte gnisselfri men trevlig. På torsdagen var vädret, läs temperaturen, anständig och vi kunde åka skidor. Tandådalen lockade mest.

Jag hade så bra flyt under laggen och fick inte ens ont i fötterna så jag njöt hela tiden. I vanliga fall är man ju helt slut efter säsongens första skiddag men icke.

Tyvärr blev det lite väl kallt följande dagar så jag avstod. Jag finner inte längre någon glädje i att susa nerför backar i 20 minusgrader. Det är inte behagligt.

Vi åt gott, lax och oxfilé och saffransinkokta päron till dessert. Vi drack, vissa mer än andra:-) och vi sköt fyrverkerier. Enligt rykten var det några som även dansade lite men vad vet jag:-)

Jag sov.

Egentligen skulle jag ha stannat till på tisdag men kylan tog beslutet åt mig. Så nu blir det en söndag i uppackandets tecken. lite matinköp och tvätt står även på agendan.

Fin dag alla

2 kommentarer:

Eskortflickan sa...

Tack för en trevlig helg, vi hade underbart trevligt och mycket skidåkning om än något för kylslaget. Men det råder gulasch och Toppstugor och annat bot på. Tack för lånet av sköna pjäxor, de räddade min gårdag:-)

pangis sa...

Tack själv! Jag ska tänka på det där med pjäxorna, lovar:-)