2010-02-05

What´s up...

Antingen har vi snöstorm eller Sibirisk kyla, inga mellanting såsom vanlig vinter här inte. Nope i år slår extremvintern till, den diametrala.

Många fina ord blev det.

Livet består av att gå upp, skotta, åka till jobbet, jobba, åka hem, skotta, äta sova och drömma mardrömmar om skottningen.

I den mån man får sova vill säga. Allt skottande har medfört att snarkofagen i mitt liv knakelibrakar värre än vanligt. I natt blev det soffan för min del.

:-)

Aftonen kommer tillbringas hemma hos KP en barnfri bonusfredag. Vackra dottern meddelade att hon skulle ha filmkväll med kompisar hemma och jag skulle helst befinna mig långt därifrån. Som tack städade hon hela huset häromdagen. Ja jag litar på dom, trevligt gäng killar och tjejer och eftersom jag inte tillhör den naiva skaran av vuxna så har jag sett till att det finns övervakning med jämna mellanrum:-)

Lilla Tassen är i Sälen och Fjunet förbereder sig inför Dubairesan på Söndag.

Pengar, pass och biljetter fixade. Återstår att packa ner nystrukna skjortor och shorts.

Shorts!!!!

Vi har -15 och han ska vistas i +25 de närmsta veckorna. Livet är inte rättvist:-)

Trevlig helg alla!

3 kommentarer:

pike-master sa...

Trevlig helg själv :)
Ja det är hopplöst med vinter, stackars oss :)

Lennart sa...

Jag stör mig inte på kyla direkt. På min väg hem i dag mötte jag granntanten som vet allt om alla i min portuppgång. Hon klev ut genom porten just som jag skulle gå in. Hon tittade på mig och ruskade på huvudet, så sa hon: Men gosse, varken mössa eller vantar, så har du inte knäppt jackan heller!

pangis sa...

Lennaret:-) En extramamma alltså:-)

Pike..Tänk om en annan fick fara söderut