2010-02-11

Att köpa mig en rysk kvinna..

Jag kan inte förstå varför jag i stort sett varje dag får mail om att det finns ryskor som är intresserade av mig? De är till salu och det är bara för mig att beställa och tro mig, de längtar verkligen efter att få möta just mig!

Hallelujah!

Varför tro någon att jag skulle vilja "beställa" mig en rysk kvinna? Och varför skulle dessa kvinnor vilja ha mig? En heterosexuell medleålders kvinna som redan har en man?

Men varje kväll när jag kommer hem så har jag flera mail i min inbox där man uppmanar mig att maila än den ena än den andra för att på så vis möta den ryska kvinnan i mitt liv.

Den enda kvinna i mitt liv är min dotter, punktum!

Hur i hela fridens namn ska jag få bort dessa Spams?? Jag har aldrig varit inne på en sida eller gjort någon beställning som på något vis kan härledas till detta.

Å andra sidan..

Under en annan period blev jag uppmanad att köpa mig Viagara var och varannan dag.

Så manhaftig är jag väl inte att jag skulle behöva vare sig Viagra eller en rysk kvinna? Eller? Ser jag ut att behöva det?

Någon i cyberspace verkar inte koll på det där med ettor och nollor.

:-)

8 kommentarer:

Lennart sa...

Fram till ett år sen fick jag två eller tre såna mail i veckan, men numera är det bara ca en gång i månaden ungefär eller längre emellan. Plus då och då ploppar det plötsligt in ett mail att jag har vunnit 10 milj Euro på lotto och bara behöver maila varenda uppgift och siffra om mig så pengarna kan betalas ut till rätt person. Det är ju bara det att hur kan jag vinna då jag inte har spelat?

pangis sa...

Jamen om du tar emot pengarna så har du ju råd med kvinnorna;-)

Anonym sa...

Det kan vara så här att mailen inte skickas direkt till dig, utan någon som har dig i sin adressbok kan få dessa spammail och som sedan maskar sig till bl a din inbox.

Anonym sa...

....maskar sig VIDARE....ska det stå.

pangis sa...

Aha.. Då förstår jag, tack!

LJ Media sa...

Men dessa ryskor kan ju vara bra som städhjälp eller att ha som trädgårdstomtar:-)

pezze sa...

ojoj.... :O
vilka mailer du får..;)
har inte fått sånt än (ta i träet)... :S
men så småningom får jag nog sånt men har tillräckligt mkt skräppost osm jag får som hamnar raka spåret i skräpkorgen!!! :)

Lennart sa...

Ja, jag tar gärna en ryska som kan stryka mina skjortor!