2008-06-30

Underbara måndagsmorgon

Fick sms från Atlanta. Ett dygns försening pga åska! Tack för det Tor, åskguden. Tänkte du inte på att jag längtar mig nästan sjuk efter mina teens. Ska jag till på köpet behöva vara orolig när de ska flyga hem. Nu kommer dom hem sent i morgon eftermiddag.

Efter det försvann bilnyckeln. Puts väck. Jag har under 45 minuter vänt upp och ner på hela huset ingen nyckel. Till slut fick jag ge upp och ringa KP som har extranyckel. Han blev lagom glad men vad skulle jag göra? Ett sista ryck och den dök upp. Under en påse med skaer jag inte hunnit packa upp än som stod på köksgolvet. Ringde KP igen som nu slapp fixa med min extranyckel men inte blev han gladare för det... suck..

Vilken j-a morgon! Till på köpet är det regning, mörkt och kallt. Hoppas det ljusnar i eftermiddag för så här kan man inte ha det.

Tack o lov är det bara 2,5 dagar kvar innan semestern. Alltid något!

6 kommentarer:

Anonym sa...

skulle just säga fram med sax o nycklar i fönstert så dyker dom upp,men du har redan hittat dom!
..

Nääääämen din stakkare ,men snart snart är dom här snart *kramar om*
Monica

Anonym sa...

Bit ihop nu, Pangis! Hela vägen in i kaklet! Semester hägrar vid målsnöret.

Anonym sa...

Magnus.. Jag försöker!!!

Anonym sa...

Blir du som jag när du letar lite lätt stressad? Dvs tittar under högen på micron fast du kollat där fyra gånger redan... Varför liksom?

Anonym sa...

va är de redan på väg hem? fick de inte vara borta längre?

Anonym sa...

Frippo: Jajamensan! River ur kulsåp och skafferi etc.. kopplar ur. Min dotter brukar få ta över letandet och då fungerar det:-)

Malte: Ska du ha en ... :-)