2008-06-27

Happy birthday sweet 15


Den älskade lilla Busan fyller minsann 15 år idag. Vart tog min lilla sprudlande tofsprydda jänta med glugg vägen. Vart tog åren vägen? Hon är ingen lite Busa längre hon är en vacke ung tjej. Bortsett från i mitt hjärta då för där finns alltid "Busbomsen" Tyvärr befinner hon sig någonstans på Highway 1 mellan Los Angeles och San Fransisco så fira får vi göra nästa vecka. Det gör ont i hjärtat att inte kunna fira sin dotters födelsedag. Hon och jag står varandra väldigt nära och jag har inte varit med om det någon gång men nu kommer dom ju hem på måndag eller tisdag. Tack o lov. I kväll när dom har vaknat (dom ligger -9h) ska jag iallfall ringa. Vad hon får i present är en väl förborgad hemlighet eftersom hon läser bloggen men det kanske inte är så svårt att lista ut;-)

Spikmattan verkar fungera, ni ju det gamla talesättet ont ska med ont fördrivas:-) Nu ska jag se om jag inte har någon bild här i jobbdatorn på Busan när hon var lite yngre.

Håll till godo.

4 kommentarer:

Unknown sa...

GRATTIS GRATTIS;) till dottera ! Hoppas hon får en toppen dag !
*kram* Monica
pst min åker bort en månad *sug på den du* Monica

Anonym sa...

Åh, första födelsedagen utan henne!!!!

Anonym sa...

Monica.. Det hade jag aldrig orkat!!!!

Nickedockans blogg sa...

åh.. det var igår de såg ut som på kortet... fattar inte hur for det går...skönt att de snart är hemma... jagbkängtar efter felicia så mycket redan... efter en dag..suck hur ska det bli...kram