2008-06-22

SM


Startlistorna till SM har kommit. Jag tyckte det var riktigt bra tider vi fått. Mitt på dagen ungefär både torsdag och lördag samt att sonen och jag skulle skjuta 08.20 på söndagen. Jag blev tämligen snart nedtagen på jorden av den mycket mer erfarne KP. Mitt på dagen blåser det och vind när man skjuter fältskytte är inte kul. Vaddå det var väl inte lervällingen i Sunne förra året heller? Mitt på dagen passar mig utmärkt då kan man ta ett glas vin och grilla gott med vännerna kvällen innan och ändå vara i bra skjutform dagen därpå.

Nu är det ju milsvida skillnad på mig och KP. Han har alltid vinstchans och är sällan sämre än top 10 av flera hundra startande och har varit så i 20 års tid. Jag är lycklig bara över att kvalificera mig. Så vad sjutton gör då lite vind. Min mentala inställning är såpass låg att jag kommer var glad bara jag inte kommer sist:-)

Men visst pirrade det till lite när jag läste startlistan. Inte bara för tävlingen i sig men även för stämningen, kamratskapet och spänningen. Vem vinner i år? Vem skjuter bort sig? Vem är den där okände som kommer att göra succe? Vem fyllnar till och gör skandal? Vem hittar man i fel husvagn, eller hotellrum för den delen;-) Vem går ner på knä och friar under prisutdelningen? Jodå det hände förra året men sånt tycker jag är lite B.. Å andra sidan har man vunnit SM har man väl lov;-)

Framför allt undrar jag hur går det för KP i år? Han har lovat mig att vinna SM för min skull någon gång. Visserligen har han vunnit några gånger förr men det var före min tid. Vad han får av mig om han vinner? Nej ni det tänker jag inte förtälja i denna blogg;-)

Fan vad jag saknar mina barn.....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bästa sättet att komma över saknaden efter sina barn är att, och detta är helt sant, brygga sig lite kaffe ;)

Anonym sa...

Sure baby;-)

Anonym sa...

jaa du är inte den enda som ser fram emot SM kan jag lova :D Hoppas att vi från dalen har fått bra starttider iår oxå då ;) Vi ses i skåne bruden :D kram

Anonym sa...

Maddee.. Det gör vi! :-)