2008-06-02

Kräkvarning och glädje

Nu är vi infomerade om den nya organisationen som träder ikraft 1 juli. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta om en organisationsförändring men jag är både glad och förväntansfull. Det om något måste väl vara ett bra betyg till våra chefer.

Tur vi haft den mest perfekta av helger för på jobbet har jag just nyu spymycket att göra. Till på köpet är vi uppbokade varenda kväll på skjutbanan den här veckan. Örebroserien ska skjutas ikväll, vi är skjutledare i morgon KP och jag och på onsdag har vi styrelsemöte. KP muttrade och jag är benägen att hålla med honom. När det är solvarmt ute är det kräkvarmt på banan.

Men morgondagens kompetensutveckling däremot spyr jag inte på. Vi ska åka med M/S Vättern bla till ön Röcknen vilken man inte får gå iland på hur som helst. I det här vädret känns ju inte den dagen helt fel.

Bäst att återgå till betygen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som det både blir en bra och stressig vecka för dig... här är det stress, fast jag egentligen inte behöver... du vet är man pensionär och får sin andra tid inplanerad sammavecka kör det ihop sig.. : ) så är det här nu.. två läkar besök en student... och en fest samma vecka.. då är det mycket... : )
Desutom måste jag både handla, till terapin och klippa gräset idag.. så idag är det koma stress...

Ha en bra dag kramar i massor

Anonym sa...

Skönt att höra att det faktiskt finns omorganisationer som slår väl ut.

Anonym sa...

de är säkert förmånsbeskattade...

Anonym sa...

fullt ös då som vanligt ;)
Vilken härlig dag ni hade igår ;) *kram* Monica