2008-06-13

Tandläkare javisst!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det är något allvarligt fel med mig. Jag tycker det är behagligt avslappnande hos tandläkaren:-) Tillbringade morgonen hos den vackre Adonisen som fixade min sönderbitna tand perfekt. (Ja jag har gått hos två tandläkare den här våren) Inte blev det särskilt dyrt heller med tanke på vad det skulle kostat om jag tvingats rotfylla. Till på köpet är jag så bedövad att jag inte kan rynka pannan m a o botoxlight:-) Ingen dum start på dagen det här inte.. men som sagt..något galet måste det nog vara med mig.

Teensens väskor är nu packade inför USA resan, kvällarna har ägnats åt tvätt och strykning. Inser att jag inte ens hunnit reflektera över vad som hänt i landet eller världen för den delen. Därav mina torftiga och något ytliga inlägg.

Dom sista dagarna har varit köriga och hoppiga på jobbet med allehanda annat men nu ska jag äntligen få jobba :-) Ärmarna ska kavlas upp och sista slitet innan semesternedtrappningen ska påbörjas.

3 kommentarer:

Anonym sa...

oäää avslappnande hos tandläkaren... ja lite konstigt är det.. : ) tycker jag... men alla är vi olika som väl är:) och det är tur för tandläkarna att inte alla är som jag typ.. då hade de haft en taskig arbetsmiljö : ) kramar om dig.. ha en bra dag...

Anonym sa...

Jag nästan älskar att gå till tandläkaren! Men jag har inga problem med mina tänder, så... Den där superrena känslan man har i munnen när man lämnar mottagningen är härlig!

Anonym sa...

Så många gånger som jag har kommit ut från tandläkaren gravt misshandlad kan jag inte hålla med om att det är avslappnande. Om inte tandläkaren hade haft sin licens att misshandla hade det varit ett flertal av dem som hade fått tillbringa månadsvis på anstalt för grav misshandel. Men det finns alltså tandläkare sominte är sadister?