2007-12-20

Så kan det gå..

I morgon arbetar jag kort dag. Välförtjänt! Sen ska jag njuta för all mat är inhandlad och klapparna klara. Det är ganska undanplockat här hemma så jag behöver bara damma och torka av golven och pynta litegrann. Sen är det julefrid i detta hus! Ska njuta av min familj, god mat och böcker i dagrna ...ja jättemånga blev det..

Pratade med revisorn och överlämnade projektrapporten till honom, han var nöjd men jag meddelade vad jag ansåg om förfarandet. DÅ får jag veta att hans begäran om sammanställning hade inkommit till min chef för över en vecka sen!! Men chefen iddes väl inte reda i det förräns i sista sekund (Vad vet jag). Mitt humör blev inte bättre av den vetskapen så när chefen kommer in till mig och säger till mig att göra iordning en skrivelse som eleverna ska ha 7 januari..... Jag svarade kallt (Helvetet frös till is) att han får ha lite mer framförhållning jag hade inte tid och det var fräckt av honom att be mig när han visste vad mycket jag hade att göra. Så den skrivelsen fick han göra själv! Skulle inte falla mig in, jag arbetsvägrar hellre! Han insåg nog att han gått lite väl långt så resten av dagen var han tämligen moloken.

F-ö kom revisorn och jag överrens om att jag har kontakt med honom i fortsättningen.. Dvs chefen avpolleterades tämligen elegant.

Så kan det gå........

Inga kommentarer: