2007-12-23

Julen är här


I normala fall så föredrar jag det enkla, tycker inte om när det blir för mycket krimskrams. MEN det gäller inte min Julgran! Den är full av kulor och glitter i äkta Disneystil. Det skulle inte falla mig in att ha en "svensk" sparsmakad gran med lite äpplen och flaggor, nej granen ska vara överdådigt pyntad!

6 januari tål jag inte se den så då åker den ut, men nästa jul igen så pyntar vi den lika glittrigt och glammigt igen.

Plast eller äkta gran? Tja i mitt fall är valet enkelt, Stora Buppen blev allerigsk redan sin första jul så vi hade inget annat val än att köpa plastgran. En jättefin i Disneystil som t o m barrar. Det ni:-)

Idag har vi traditionsenligt förjulsfirande. Vi provsmakar skinkan, pyntar apelsiner med nejlikor, kanske kokar vi knäck. Dagen avslutas alltid med en stark och god Irish Coffee till de vuxna. På natten kommer den "Afrikanska tomten" med paket till alla barnen och sen är det dags att vänta in den riktiga tomten. Afrikanska tomten?? Jo när stora Buppen var en liten Buppe kunde han inte säga Amerikanska tomten, ni vet han som kommer genom skorsetnen på natten, så han sa Afrikanska tomten:-)

God Jul alla!

Inga kommentarer: