2010-05-11

Familjen Taikon igen.

Familjen Taikon slår till igen.

Ut på vägarna med oss.

Bil, takbox och släpkärra är vad som krävs för att vi ska få plats.

I morgon Sälen med tävling i Älvdalen på torsdag. 3 personers utrustning tar plats. Lite trädgårdsmöbler till Bästaste skall också med för att inte tala om alla urväxta Tasskläder som skall efterskänkas till de norska småtrollen.

Mat var det ja, vi måste ju äta så en påse med frukost ska vi också packa in.

Fredag finbröllop i Norge. Syster skall giftas bort med han som varit min svåger i snart 10 år. Han som var "inte så vältränad, lite kort och brände vid gröten åt henne" Han som hon förälskade sig i stenhårt och aldrig ändrat på trots att hon fick en stekpanna i julklapp.

En dödssynd.

Stora resväskan packas inför ändamålet. Syndkalisten, läs Fjunet, har blivit "Stekare" i vita byxor, vita skor och lila skjorta. Det ni:-) KP raringen har fått ny kostym med slips, strypsnara, och jag ska ha kortkort läcker klänning med höga "highheels" till mina rasben som liknar en Ardenner.

Vackra dottern vägrar resa i Taikonstil så hon tar bussen till mormor och morfar och reser ståndsmässigt i en Volvo V70.

Taikonlägret packar i afton.

Vi är på gång.

5 kommentarer:

Lennart sa...

Men hur många gånger har du egentligen åkt till Sälen nu?

Pangbruden sa...

Många gånger:-) Det är väl 5 e gången i år..hittills:-)

Monica sa...

låter som en härlig helg för er alla;) sen när du HAR TID finns en utmaning hos mig

bästaste sa...

Det blir fjärde gången till Sälen.....i år har du legat på latsidan

pangis sa...

Nyår, sportlovet, påsklovet och när vi firade syster gör 4 ggr den här blir den 5:-) vi var ju där på nyårsdagen alltså räknas det in i detta år:-)Möbblernainpackade