2010-10-10

Om nu någon vill vet hur min helg har varit...

Vill ni veta vad jag gjort i helgen?

Kanske inte det nej men det får ni göra ändå.

Fredag, god mat, och två glas rött. Prick. Varken mer eller mindre för klockan 07.00 på lördagsmorgonen bar det iväg till skjutbanan och tävling.

Det går framåt så sakteliga mitt skytte, äntligen. Armar, armbågar nacke och rygg behandlas och knäcks loss. I takt med att låsningarna blir färre så skjuter jag bättre.

Åtminstone tillfälligt men man får glädjas åt det lilla:-)

På aftonen var vi ute med skyttegänget och åt, drack vin och gick t o m på lokal.

Vid midnatt bröt KP och jag upp, likt två Askungar, och tog den berömda, näst sista nattbussen hem till landet och katten. Vi orkar inte vara ute till 02.00 längre när sista bussen går. Midnatt är gott och väl nog för två 45 plussare på vift:-)

Idag.. Lång seg och välförtjänt morgon. Därefter lövkraffsning som alltid på hösten. Återigen god mat med tillhörande julmust i glasen. Vad vi åt? Oxfilé och ugnsrostade potatisklyftor med färsk rosmarin och vitlökssmör. Allt hemlagat. Jag åt sallad till och KP raringen fick i sig en gurkbit:-) Man kan ju dö av för mycket grönsaker eller hur:-)

Efter maten en skogspromenad som resulterade i 2 kassar fulla med trattisar. En hundrastande dam som vi mötte på vägen blev så imponerad av vår skörd att vi gav bort den ena åt henne. Där gjorde vi någon glad och fick en stjärna i kantarellhimlen.

Efter rensning och bortgivande av mer svamp såsade vi ner i soffan och kollade på film till kaffet.

Nu kvällstidningar och suveräna serien The Edge..

En riktigt bra helg det här.

Hur var eran?

2 kommentarer:

Mattias sa...

Är The Edge sevärt alltså?

Min helg var väl sådär och även jag borde ha krafsat löv men orkade inte o sköt upp problemet :)

pangis sa...

Jaaaaa!!!! Bästa serien på länge