2010-12-30

Summering

Jag brukar ju avsluta ett år med någon form av lista men jag har inte funnit någon att sno..

Så jag får skapa mig en egen lista eller slutsummering.

Visst hände det en del 2010.

Min son blev myndig och med det ändrade han sig såpass att jag märker hur stor han börjar att bli, vuxengenen börjar triggas i honom.

Min dotter provade vingarna men bestämde sig för att vänta tills även hon blir myndig. Klok och vacker på samma gång.

Jag återupptog en hel del vänskaper som inte försvunnit bara legat i träda, känns fint!

Resor blev det inte så många av om man inte räknar alla Norgetrippar, vi tävlade där, semestrade där och gifte bort syrran. Eftersom Norge är mitt andra land känns det inte som om jag är utomlands där. Men nästa år ska jag resa, var så säkra!

Skyttet gick alltför halvknackigt, min arm är inte längre den arm den var men på tävlingsårets sista självande minuter spottade jag upp mig såpass att jag tvingas tävla i högsta klassen näst år. På gott och ont, för jag hade gärna tävlat i grov i en lägre klass och fått chans på lite priser och placeringar. Nu lär jag obönhörligen komma sist:-)

KP och jag tog vårt stora steg, sålde mitt hus och lever just nu i flyttkaos. Känns både bra och lite sorgligt på samma gång.

På jobbet var det som alltid mycket förändringar, inte alla bra men vad ska man göra mer än att gilla läget. Dock bekymrar det mig lite för jag inser att jag kanske får en aning för mycket att göra..

Time will tell.

Hur som helst så ska jag nu förbereda nyårsafton. vi blir hemma och firar i stillhet men kanske får vi besök. Hummer och oxfile finns i allafall.

Ett bra 2010 har lagt grunden för ett ännu bättre 2011.

Gott Nytt År alla!

Inga kommentarer: