2010-12-12

Min handväska och min vecka

"Tvåflugoriensmällinlägg" bjuds ni på idag. Dels innehålelt i min handväska dels hur min vecka har varit.

Spännande eller hur?

Min handväska förstår ni innehåller mitt liv.

I den finns självfallet plånbok, nycklar och mobil men även allehanda medikamenter extra smink och en och annan överbliven ammo.

Allt jag behöver med andra ord för att känna mig tillfreds.

Att det sedan är en ständig röra och jag får leta förtvivlat efter det jag behöver för stunden är en annan visa.

Veckan då

Jo den var jobbig. Det var kurser och konferrenser, övertidsarbete, möten, avtackningar och allt annat som skulle avslutas såhär på terminens sista dagar.

Var det inte isande kallt ja då snöade det så vi fick skotta.

Vi har röjt i källare inför flytten och bestämt tapeter. Det där med tapeter gick smidigare än befarat. Jag föreslog och KP nickade. Bortsett från när jag plockade fram en i metallicvariant då ruskade han minsann på sin skalle. Men är det inte jobbigare än så kan jag ge med mig. Annars var vi rörande överrens och det blir fint och harmoniskt färgsatt i hela huset. Jordfärger såsom grått, svart, beige, brunt, och mörk plommon i alla rum.

En liten tävling har jag också hunnit med och återigen fungerade skyttet. Efter att ha krånglat i över ett år så sitter äntligen skotten igen. Igår missade jag bara två, det ena var en solklar miss för jag låg för högt på en svår figur och det andra var en sån där skrattretande bom, skottet small innan jag hade kommit in i figuren, låg på för hårt och kunde lika gärna ha satt det i backen. Lite surt men jag är nöjd ändå.

Dagen har avslutats med julbord och stora julklappsutdelningen hos mor och far, så nu är jag ännu mer tät och välklädd.

:-)

Hur var er vecka?

Inga kommentarer: