2011-02-24

Direkt från mitt hjärta..

Jag hade dom bästa grannarna i mannaminne i mitt lilla hus. Hur de nya är har jag ingen aning om men de hälsar åtminstone glatt vid postlådan:-)

Det jag däremot fortfarande har är världens i särklass bästa arbetskamrater. I morse pajade bilen ihop på väg till jobbet, hela avgassystemet trillade av. Släng dig i väggen Petter Solberg!

Ett samtal till bilverkstaden och ett till en arbetskamrat och saken var biff. Bilen inlämnad och jag blev snällt upphämtad. Väl framme på jobbet får jag kllart med andra kollegor att en kan hjälpa mig att få hem bilen när det är dags och en annan kan skjutsa hem mig i eftermiddag om jag behövde. Så fint gjort med tanke på att jag har 5 mil hem numera.

Inte nog med det..

Världens finaste arbetskamrat har stöttat mig gränslöst mycket denna vinter. Jag har haft en tuff period av orsaker jag inte tänker skriva om men hon har lyssnat, förstått och peppat. Jag har fått blommor och idag fick jag det finaste inslagna paketet.

Flyttpresent och tröstegåva i ett och samma paket.

Inte nog med det. Damen i fråga är lyhörd som få och har snappat upp att jag gillar Kosta Bodas Mineserie och samlar på den. En assiete!! Exakt det som saknades.

Tusen tack du fina! Jag blev mer än glad! För att inte tala om rörd för jag vet att den är köpt med både hjärta och omtanke!

Till på köpet låg en Samsung Smartphone hemma och väntade på mig.. Veckopresent från KP men det mina vänner är en annan historia:-)

Nu ska jag vårda astman som släppte så fort jag kom hem.. Lite väl dammig på mitt kontor är jag rädd för..

Heja Hellner!

Inga kommentarer: