2009-01-31

Koncept för en lyckad kväll

Konceptet för en lyckad kväll brukar vara bra musik, massa folk man känner och att någon stackars krake försöker stöta på en i baren:-)

I går var det en lyckad kväll.

Min sons förre rektor Mr Rapp med band spelade AC/DC covers så det stod härliga till. Det var fullt drag på scenen och världens tryck. Kompisar som jag inte sett på år och dag var ute. Det var som att vara på en stor privat fest med de flesta av sina vänner:-) Faktum är att kvällen påminde en del om min ovanligt lyckade 40-årsfest med den skillnaden att då stod jag själv på scen och sjöng....eller kraxade:-)

Inte nog med det mina vänner. När Eders Pangbrud stod i baren och skulle handla fick hon minsann höra att hon både var söt och snygg. "Men en sån som du är väl redan upptagen" sa den kärlekskranke mannen. "Jajamensan, jag är ju en Pangbrud" fick han till svar.

Han höll med:-)

Vi blev medbjudna på efterfest hos en av stadens hojklubbar. Jag är tämligen glad att jag tackade nej. Där går min gräns, vi 40 plussare ska nog inte vara ute längre än till 01.00...

För ni förstår....

Jag har sovit mycket dåligt, huvudvärken kom som ett brev på posten och jag är allmänt mosig. Jag har varit i bättre form kan man säga. Numera betalar man ett högt pris för partykvällarna så det är tur att dom inte infaller särskilt ofta och det kommer dröja innan Pangbruden blir Partybrud igen.

Det här kommer att bli en lång dag.

:-)

2 kommentarer:

Monica sa...

kul kväll ;)

Anonym sa...

Alldeles för kul:-)