2010-11-14

Om den sänghamlande kungen

Alltså jag skiter i kungens eventuella promiskuösitet. För min del kan han ha hamlat runt i åtskilliga sänghalmar på sin fritid.

Ett rykte säger att han väna hustru levt på samma vis periodvis och so what. Dom är väl som folk flest när det kommer till kritan. Eller ja, folk flest kanske har lite mer etik och moral innanför pannbenet så det var en dålig liknelse.

Rykten är i o f s rykten och det tar jag vanligtvis med en nypa salt.

Fröken H som nu talar ut i Expressen för dyra pengar är väl både tragisk och avdankad sen länge. Långt ifrån sin forna storhet i Army of lovers. Låt henne patetiskt tala ut och tjäna sitt uppehälle, jag bryr mig inte och jag ids inte köpa tidningen.

Det jag däremot inte gillar med historien är att mina skattepengar delvis bekostat detta leverne. Kanske inte direkt men indirekt genom att vi bekostar SÄPO och allehanda adjutanter som varit inblandade och hjälpt till.

Där går liksom min gräns.

Hamla gärna runt i andras sängar om du vill och behöver käre kung men betala det ur egen ficka. Inte ur min, för jag ställer inte upp på varken dina värderingar eller ditt leverne. Det här hade aldrig skett i mitt kära norska kungahus:-)

Kan man begära utträde ur monarkin? Den svenska monarkin?

F.ö sköt jag bra igår, det gör en glad Pangis idag:-)

4 kommentarer:

Monica sa...

håller med ;)

epsilon sa...

Min väninna, som bor i huvudstaden, säger att hon har en vanligtvis säker källa som säger att i de där höga kretsarna är det bara den nye prinsen från Ockelbo som inte är otrogen.

Pangbruden sa...

Jag tro hans kära hustru är rätt ok med, de två kan lika gärna ta över nu..

Mattias sa...

Jag håller med dig om att det man just kan känna lite irritation över är ju den mängd pengar som går till kungahuset.

Annars bryr jag mig inte särskilt mycket heller även om jag läste när Henemark talade ut i fyra sidor utan att egentligen säga någonting :)

Kungen o Silvia kanske har en överrenskommelse också vad vet vi.