2008-08-01

Ångest

Nej inte fylleångest utan snartslutpåsemesternångest. Den är värre den. Ett helt år stundar av "morgon-middag-kväll" dagar. Lätt avbrutet av en och annan helg. Hösten är tung med alla dessa oxveckor. Inte en långledighet i sikte förräns November, lång och lång det rör sig väl om en dag extra, och vem sjutton vill vara ledig i november?

På det stora hela har det varit en riktigt bra semster i år. De två sista veckorna har ägnats åt resor samt sol och bad. Kan man begära så mycket mer egentligen? Nu ska vi packa väskor och bege oss ut på sjön om några timmar. Fiskedag. Det är varmt och mulet och kanske nappar Gösen. En hungrig Gädda ska vi väl få upp i allfall.

Skitfiske på oss och fin dag till er

4 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Passa er för åska/vattnet bara!

Här skiner solen, svala brisar och lugn morgon för LT och mamma... Det är najs att bara var vi.

Kan man skicka LT på kurs på fiske hos er? Hon är satans så bestämd i att "jaga fisken med håv, är bästa fiskesättet".. Metspö... Blahablaha..

Ha det bäst vännen

Kram

Mallafiskenotbralla

Anonym sa...

Ja det är alltid tungt när man ska börja jobba efter en semester men sen när man väl är där går det ju ofta helt ok. Skönt att du är nöjd med er semester och ni verkar ju haft det kanon på Åland lär jag säga!

Anonym sa...

Jag startar också på måndag. Så vi är iaf två...=)

Anonym sa...

Ja det har varit en bra semster i allafall... och jag har sommartid i två veckor till plus att jag har lite träningstid att ta ut och en del komp så lite mjukstart ska jag allt kunna ha:-)

LT får komma på kurs..:-9