2008-07-03

Färdigfirat för iår

Nu är stora damen nästan färdigfirad för i år. En heldag med moster och mormor väntar i morgon men sen så. 15 år!!! Jag som är så ung har en 16 och en 15 åring!! Ni läsare som har småtroll ta vara på varje dag för dom blir stora så fort. Visserligen gillar jag mina stora barn men ack så jag kan sakna tofsar och gluggar och lintottebus. Den stora har vi inte ens barnbidrag för längre, ännu en milstolpe:-)

Moped har hon fått ja, en röd/svart som ser ut som en EU-moppe men är en vanlig 30 moppe. Den passar bra till unga fröken. Hon får övningsköra lite först innan hon får bege sig själv ut i trafiken och sonens EU-moppe körkortsbok har hon fått plöjt igenom, lite trafikvett skadar inte. När man får moppe tillkommer en del, hjälm hade hon redan men handskar samt vind och regnställ. Lite kläder och pengar har hon också höstat in. Inget dumt att fylla 15 inte:-) Och tack gode Gud för mormor och morfar i det här läget:-) Äntligen är hela familjen färdigfirade för iår. näste man på plan är jag själv i januari men fram tills dess är det lungt:-)

KP stackarn har opererat bort den illasinnade tanden idag. Fyra infekterad rötter varav en var delad i två på något vis. 1,5 h hade det tagit. Han har legat utslagen hela kvällen. Pratade med honom nyss och nu började värken äntligen att lossna lite.

Nu ska jag försöka få mina jetleggada kids i säng. Om det går:-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

WHAT?? SER DU INTE NORSKA SERIEN ??
lÄS BOKEN IALLAFALL !


*konstigt * min kommentar ang moppen verkar vara borta *hmmmm*
Men iallafall nu vet jag hon har fått den , kan bara gissa hur glad hon måste vara och trött kanske höll hon sig vaken!

Pangbruden sa...

Glad o trött.. jag får fixa hem serien.. har ju en son. Jag är dålig på att titta på TV överhuvudtaget. Kram

Anonym sa...

Låter verkligen som varje tid har sin charm. En del av mig längtar dit men en del inte förstås. Men det har inte så mycket med ungarnas ålder utan min...=)

Anonym sa...

Frippo: Livet har en tendens att bli bättre efter 40 om det beror på att det slitiga småbarnsåren är över o manhar stabiliserat ekonomin vet jag inte men bättre blir det! Orora dig aldrig för det. Men när jag ser kort på era tre tjejr ja då skanar jag mina barn när dom var trollbarn:-)