2008-05-06

I däck

Någon partybrud är man helt klart inte längre. Jag är så förtvivlat trött efter att ha druckit vin till sena natten att jag däckat hemma hos KP. Vilken skillnad mot bara för några år sen..ehhh 15-20 år sen kanske:-) Då kunde man minsann partaja natten lång och fräsch som en nyponros dagen därpå insupa allt vad föreläsaren hade att komma med. Nu vaknar man som ett kapsejsat vrak efter några glas vin och kanske lite för lite sömn. Man ser sig i spegeln och chockas så allvarligt för man tror det är herrgårdsspöket som möter en. Därefter går resten av dagen som i ett töcken.

Lika bra att gå och lägga sig och invänta gräsklipparmannen eller varför inte gamla hederliga blåmössade pipskäggiga John Blund:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, ja den där härliga "dagen efter". Sov gott ;)

Majsanochmalla sa...

Visst är det orättvist... För blev man bara snyggare och klokare med lite bakfylleögon... Nu är det mest påsar och häng både här och där...

Pok

Mallahängbralla

Anonym sa...

Pangis!
Jag kan bara hålla med... VAD ÄR det som gör att man inte orkar längre... jag menar.... herregud. Lite vin, öl och sprit, sånt kunde man ju orka med i 48 timmar tidigare!!!

TACK, för hälsningen.
KRAM till dig!
/Mia