2008-10-30

Oansvarigt Sterling!

Jag ryser av obehag när jag läser om alla strandsatt resenärer som Sterling lämnat bakom sig. Hur kan man gå ut ena veckan med det ena erbjudandet efter det andra, dagen innan sälja flygresor och pang.. strunta i alla. Vi skiter i er, vi har gjort konkurs, sköt er själv, några pengar får ni inte av oss inte. Sitt ni i Malaga och ruttna om ni vill vi bryr oss inte vi har kursat!

Dom visste ju långt innan!

Hur kommer det sig att flygbolagen fråntas allt ansvar bara för att dom kursar. De borde åtminstone i anständighetens namn se till att flyga hem de som är strandsatta i utlandet. Ok att man inte kan flyga iväg någon men man kan väl åtminstone ha såpass med anständighet att man hjälper folk att komma hem. Eller?

Tur vi bokat med Ryan Air till London, de är enligt dagens Express ett stabilt flybolag.

Å andra sidan ett par dagar extra i den Brittiska huvudstaden gör inte mig något och vi har betalt allt med kort så vi är ganska försäkrade ekonomiskt i allfall.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Funderar på att ta med simdyna. Vi kanske måste simma hem och då behövs flythjälp. Väskorna kan vara tunga

Anonym sa...

Tycker också det är lite märkligt att flygbolagen bara pang-bom kan gå i konkan och helt strunta i hur det går för de som har inbokade flygningar. Djäklar vad paff och less man skulle ha blivit själv!

LJ Media sa...

Nästa bolag som jag tippar går i putten är Alitalia. De har från att vara ett fint flygbolag blivit ett skurkbolag som övelever tack vare stöd av Italienska staten. Hela EU protesterar mot den otillbörliga konkurrensen, så ganska snart får nog tyvärr Alitalia slå vantarna i bordet. Synd att vi inte fick kontakt när jag var i Örebro, men det går väl fler tåg...

Pangbruden sa...

Lj.. var det i går du var i Öret.. Jag trodde det var nästa Torsdag..suck