2011-10-29

Om hösten vaknar hon till om än tillfälligt

Nej jag har inte gått under jorden, jag lever och frodas men bloggar uselt. Likt många av oss gamla bloggisar antar jag:-)

Sedan sist har jag varit i London och shoppat, därefter inträdde shoppingförbud och inte förräns i december månad får kreditkorten plockas fram igen. Ni behöver inte vara förfärade jag har råd, sålde ju ett hsu som bekant:-)

Bortsett från London har vi ju som alltid tävlat en och annan gång under helgerna och eftersom det är höst så plockar jag ju svamp.. Vi har påbörjat utrensningen i trädgården och jag planerar så smått ett soldäck inför nästa sommar.

Slynglen pluggar på universitetet och stortrivs, däremellan är han radikal och syndikalist åtminstone så länge inte mormors kommer med stora plånboken. Vackra dottern hon däremot tjänar numera sina egna pengar medels extrajobb:-) Redig liten jänta jag har. Idag har hon fått sin första lön och befinner sig i skrivande stund på stadens shoppingparadis:-)

Får inte glömma mitt återupptäckta matintresse.. Jag har ju odlat sommaren lång och nu torkar jag mina fina chilifrukter, saftar, syltar och kokar in. Tilsammans med KP´s alla fiskar han tar hem så är vi nästan självförsörjande. Saknas bara en ko eller get:-)

Jobbet ja.. Jodå det flyter på.. varken mer eller mindre. Tröttsamt är dock alla långa resor.. Blev några mil extra när jag flyttade ut till KP land. Vem vet jag kanske byter någon dag.

Nu stundar skinkstek och äppelpaj innan aftonen som ska tillbringas framför TV´n.. Så mycket bättre startar ju ikväll:-)

Känns det bättre nu Lennart??:-)

Må gott alla!