Vad ända in i glödheta! Ratas?Fjällskivlingen är ju den absolut godaste matsvampen! Strimla, stek den i panna på medelvärme, riktligt med äkta smör och till sist på med salt och peppar, Klart! Den är också förträfflig som ingrediens i gräddsås tillsammans med en aning hackad gul lök och en gnutta curry.
Lova att du testar, Pangbruden, du kommer att få en ny favoritsvamp.
Kära Flunkbuster, jag har ätit Fjällskivling, många gånger.. den är helt ok men jag ratar den numera ändå;-) Varför? Jag har så oerhört mycket kantareller och trattisar i frysen.. och Karl-Johan så jag ids inte mer svamp;-) Däremot ska jag testa ditt tips med en gnutta curry till svamp..
Ympfh !)
SvaraRaderaJag har käkat stekt Fjällskivling idag, det har inte du, ha-ha!)
Det växer på min tomt...och ratas!!!
SvaraRaderaVad ända in i glödheta! Ratas?Fjällskivlingen är ju den absolut godaste matsvampen!
SvaraRaderaStrimla, stek den i panna på medelvärme, riktligt med äkta smör och till sist på med salt och peppar, Klart!
Den är också förträfflig som ingrediens i gräddsås tillsammans med en aning hackad gul lök och en gnutta curry.
Lova att du testar, Pangbruden, du kommer att få en ny favoritsvamp.
Kära Flunkbuster, jag har ätit Fjällskivling, många gånger.. den är helt ok men jag ratar den numera ändå;-) Varför? Jag har så oerhört mycket kantareller och trattisar i frysen.. och Karl-Johan så jag ids inte mer svamp;-) Däremot ska jag testa ditt tips med en gnutta curry till svamp..
SvaraRaderaJag vill också ha en kantarell macka !
SvaraRaderaI nacka finns det inga kantareller;(
Du kanske kunde skicka en näve eller 2 hahaha ;)
Tackar vet jag magic Mush.... Näeee Vad skriver jag nu för skit då!!?! ;-)
SvaraRaderaKantarreller går ner!
Pok
Mallaskagåpåsaluhallenochkösasvampimorgonbralla